Nu är jag igång!

halloj

Vad roligt att vara igång med det här och jag hoppas verkligen att ni kommer fortsätta klicka in här lite då och då. Jag tänkte först att jag skulle presentera mig själv, men det har jag gjort på så många stället här så det får nog räcka med det. För egentligen så kommer jag försöka skriva så mycket som möjligt om just catering och middagar, detta är ju vad jag arbetar med och har en stor passion för. Jag och min familj bor i Stockholm, i Saltsjö boo i ett hus som jag och min man renoverat upp de senaste åren. Hemma har jag ett arbetsrum i form av ett kök, så det är oftast där jag upptäcker nya recept och planerar menyer. Annars har jag ett litet kontor med ett stort kök inne i stan där vi arbetar inför stora tillställningar, jag och mitt team. I skrivande stund är vi faktiskt hela åtta personer som arbetar, men vi växer ständigt. Jag hoppas som sagt att min blogg väcker intresse hos er så ni återkommer och kanske till och med tar till er några tips som jag kommer lägga upp här.

Jag hoppas vi hörs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *