Sommaren startar starkt!

Hej allesammans!

Tar en liten paus från planerandet en stund och tittar in här. Det är mycket på gång just nu kan man lugnt säga, men det är precis så som jag vill ha det. Det är ju sommartider, då är det ju som mest tillställningar och events så jag är ju bara tacksam för att dieter så många som tillåter oss att hjälpa till med maten. Men förutom jobbet så är det mycket på gång med familjen också då mina föräldrar håller på att sälja sitt hus och försöker med hjälp av en fastighetsmäklare falun och borlänge att hitta en lägenhet alternativt ett mindre hus. Så mycket av fritiden läggs hemma hos dem just nu för att hjälpa till och rensa. När man ska flytta till mindre så är det ju mycket förarbete innan själva flytten. Att de sedan är väldigt nostalgiskt lagda förenklar ju inte direkt processen. Så vi får se hur mycket av deras saker som de inte kommer ha plats med blir saker som jag får ta hem och behålla inom familjen. Som sagt, det är mycket just nu, men det är väldans roligt vill jag lova! Hoppas ni också har det bra! 

somm

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *