Fredagsfeeling!

aloha

Hej alla vänner!

Äntligen är det fredag igen och framför mig har jag faktiskt en ledig helg, tro det eller ej! Vi har en lunch idag som vi ska hålla i, men sen har vi faktiskt ingenting förens på tisdag. Helt otroligt att vara helt ledig en helg ändå, det brukar ju alltid vara minst en dag som det är någon fest eller ett bröllop. Så i helgen ska jag passa på att besöka mina föräldrar för att se hur det går med deras försäljning av huset. Tydligen så har de börjat leta efter bostad i Skåne, som ju är deras hemregion. Jag tycker det kommer bli riktigt mysigt om de lyckas hitta något sådär skånskt idylliskt där nere så vi kan komma och hälsa på så mycket vi bara hinner. Det är ju så himla vackert där nere, med åkrarna, rapsfälten och havet. Men vi får helt enkelt se vad de säger när jag åker dit i morgon. Blir nog övernattning också, tror jag, känns lika bra när man ändå är där och när man är ledig! 

Jag hoppas ni får en underbar helg ni också!

 

1 Comment

 1. Gabriella | | Reply

  Hej
  Jag ville ha kontakt och fråga om ett arrangemang, men hittar inte mejladress eller telefonnummer på denna sida.
  Hör gärna av dig!
  vänligen
  Gabriella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *