Solig höst!

Hej alla vänner!

Hoppas ni har det bra i höstvädret! För visst är det härligt höstväder nu, sol men lite kyla i vindarna. Vad mer kan man begära, egentligen? Jag tycker livet känns sådär extra härligt just nu, allting går liksom min väg på något sätt. Jobbet rullar på och jag har kommit in i väldigt bra rutiner vad gäller fritiden. Idag jobbar jag dock inte, en ledig söndag som jag faktiskt inte har så mycket planering att fixa med inför kommande vecka. Jag fick nämligen tid över i fredags så jag körde nästa veckas planering då. Idag ska jag istället ordna med bilen, precis som förra månaden.  Jag köpte ju några nya delar till bilen från skruvat.se men för några dagar sedan märkte jag att det var något ytterligare som strulade. Så jag ska köra in bilen till verkstan igen och se vad de säger. Förhoppningsvis är det bara något enkelt att ordna, så jag slipper vara utan bilen i veckan. Håll tummarna! 

sol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *