En eftermiddag för mig!

Hej allesammans!

Söndag idag och jag sitter med veckans planering. Vi har blivit lite överbokade denna veckan, så det är en del att lösa med det. Får nog försöka dela upp styrkan så vi hinner med allt som vi har inbokat. Men vet ni vad jag ska göra i eftermiddag, jag ska faktiskt unna mig själv en grej jag har velat testa hur länge som helst. Jag fick nämligen ett presentkort på en fiskpedikyr av en kund som var riktigt nöjd, så det är vad jag ska göra idag! Har någon av er testat det? Det ser ju helt tokigt ut, egentligen, men jag har hört både att det är superskönt och att det är obehagligt så jag måste verkligen testa det själv. Det känns dessutom som om jag kan behöva en stund av lyx när veckan kommer bli stressig

Vad gör ni en söndag som denna?

fisk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *