Trädgårdsfest med catering

Sommaren är här och det innebär högsäsong för oss inom cateringverksamheten. Det är bröllop, studentfester och sommarfester på arbetsplatser. En stor fördel att arrangera fester under sommaren är att det fungerar så bra att hålla till utomhus. Det finns många bra trädgårdsmaskiner som ger en jämn och slät yta och sedan givetvis gräsklippare som ger en vacker gräsmatta. Det kanske inte låter så otroligt viktigt men den kvinna som klätt sig i klackskor och sedan går på en ojämn gräsmatta förstår vad jag menar. Många väljer att slå upp ett partytält i trädgården och det är mycket bra alternativ. Även vi som arbetar med catering är tacksamma över det eftersom det svenska vädret är allt annat än pålitligt. När det gäller catering finns två alternativ, vissa väljer att anlita personal men vanligast är att duka upp ett smörgårdsbord där alla får plocka själv. Det varierar och det finns inga rätt eller fel utan alla gör som de vill. En annan rolig sak med tält är att de ofta går att dekorera som man vill. Jag har levererat mat till fester med allt från tusen och en natt-tema till en Barbiefest.

Ett festligt långbord

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *