Resa och nya härliga produkter

Jag älskar mitt jobb – det är verkligen min passion i livet – men ibland kan det bli väldigt intensiva perioder. Sommaren har varit en sådan. Jag har haft mycket bröllop och fester just då jag försökt hitta lite tid för semester. Det har varit jätteroligt, men nu känner jag känner att jag behöver lite vila. Därför har jag bokat en resa till Paris som jag ska åka på helt själv. Bara vila upp mig och ha det härligt. Bo lyxigt, gå på spa och äta gott. Det är precis vad jag behöver efter att ha jobbat hårt hela året. En annan sak som jag ser till att unna mig är bra produkter till mitt ansikte. Mitt absoluta favoritmärke är Estée Lauder som jag har använt i snart tio år. Min favorit just nu är serumet Advanced Night Repair som doftar gott, känns lyxigt och verkligen gör skillnad på min hy. Vilket är ditt favoritmärke?

Eiffeltornet i Paris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *