Tips för en lyckad inflyttningsfest

Enligt vissa lyder receptet för en lyckad fest i allmänhet såhär: mycket folk, mycket mat och mycket att dricka. Det kan nog vara sant men om det är just en fest för att fira att man flyttat till ett nytt boende så skulle nog åtminstone jag säga att inredningen är viktig. Lyxiga detaljer och möbler i all ära men till exempel de här är billigare som alternativ till lyxbutikerna, och då blir det ju mer pengar över till annat!

Som nämndes inledningsvis – mat och dryck är viktigt. En välkomstdrink kommer dina gäster förvänta sig och det är faktiskt allra trevligast om det sedan inte blir tomt i glasen. Man kan ha ett drinkbord som är välfyllt från början där gästerna förser sig själva, eller så springer värden/värdinnan som en skållad råtta och fyller på glasen hela kvällen. glöm inte alkoholfria alternativ förresten! Det är god ton att erbjuda alternativ för nykterister och gravida.

Festbord med vinglas som fylls på

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *