Workshop i julens anda

Nu inför julen tycker jag att det är extra härligt att fundera kring hur man kan göra det mysigt hemma inför julfirande med släkt och vänner. Det får mig att tänka mer på städning och inredning, men också att det är viktigt med hemförsäkring och viktigt att anmäla skada och liknande om man har det hemma. Hur som helst, jag ska faktiskt hålla i ett event där jag inspirerar till vackra bordsdukningar och dekorationer för att få bästa julstämningen hemma. Det ska bli så roligt att få utveckla även den sidan av mitt företag, som del av konceptet runt mat och catering. Ofta är ju stämningen runt bordet nästan lika viktig som själva maten och att kombinera alla fina traditionella julrecept med en riktigt vacker dukning är någonting jag själv uppskattar mycket. Kursen hålls i min workshop och ni ät välkomna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *