Catering till nyår

Vi tänker prova något nytt inför årets nyårsfirande, en vegansk nyårsbuffé som catering. Efterfrågan ökar allt mer och en hållbar livsstil är lika viktigt som Söderbergs och Partners ekonomiska placeringar med hänsyn till hållbarhet och miljö. Självklart hoppas jag att vi har lyckats komponera ihop och tillaga en meny som kommer att tilltala både veganer, flexitarianer, vegetarianer och köttätare. Som en liten extra utmaning bestämde vi oss dessutom för att i så stor utsträckning som möjligt att göra rätterna i menyn gluten- och laktosfria. Det gick inte helt men 95 % av rätterna är det. Vi har hållit på att provlaga menyn i nästan tre månader för att få den att bli helt perfekt och nu tror jag att vi har lyckats. Vi får helt enkelt vänta in kundernas omdöme och se vad de säger. En sak i är i alla fall säkert och det är vårt nyårslöfte: Nästa år ska vi laga ännu mer vegetarisk och vegansk mat.

Tallrik med färska och torkade örter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *