Fest i glada vänners lag

Såhär i början av året känns allting långt borta. Det är slut på jul- och nyårsfestligheterna och det är långt till sommarens glada fester. Vad passar inte bättre då än en härlig kväll i glada vänners lag? Att ha ett tema på festen kan göra den lite extra intressant. Vin- och ostprovning är alltid populärt och på senaste tiden har folk börjat intressera sig för olika ölsorter också. Till en ölprovning passar det utmärkt med en charkplatta med lite olika sorters korvar, salami och hembakade grissini. Allt detta kan ordnas med catering om du inte vill göra jobbet själv. Vi har fixat till lite i lokalen hos oss och jag hittade en underbar bordslampa som jag köpte hem för att se om den skulle passa. Det gjorde sig så bra i lokalen så nu ska jag bara se exakt hur många jag behöver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *