Festmeny i väntan på våren

Nu när julhelgerna är över sedan en tid tillbaka och det känns långt till påsk, vill vi hjälpa er att hitta energi inför våren. Det gör vi genom att erbjuda speciella färdigställda menyer för er att välja mellan till middagar och fester. Vi har gjort valet att göra en vegetarisk meny samt en med kyckling och en med fisk, detta för att alla ska få möjligheten att kunna få äta något gott! Då vi tror mycket på säsongsodlad mat kommer vi att servera en underbar rotfruktsgratäng till huvudrätten och till efterrätten vill vi lyxa till det riktigt med en mörk chokladmousse med blodapelsinsmak, för att sätta extra festlig prägel på menyn. Om så önskas kan vi ordna lättare tilltugg och en fördrink som inledning på kvällen. Den här tiden på året är perfekt för att bjuda in kunder och samarbetspartners till ett evenemang. Är ekonomin lite ansträngd efter ledigheterna och en trög januari finns det hjälp att få om du följer denna länk. Marknadsföring är aldrig fel och god mat öppnar upp för goda och förhoppningsvis lönsamma samtal.

Chokladmousse med blodapelsin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *