Äntligen grilltider

Nu är sommaren äntligen här och det är dags att ta fram grillen igen. Vi på Ruckmans älskar verkligen att grilla, och att vara ute på ett cateringuppdrag där vi får bjuda på någonting direkt från grillen är extra roligt. Förra sommaren var det ett fotbollslag som skulle ha en avslutning och vi fick äran att laga maten till alla barn och deras föräldrar. Det blev korv, hamburgare och massor av tillbehör. Barnen tyckte det var riktigt gott och det var en minnesvärd afton. När våra kunder beställer catering, vet de oftast vad de vill att vi ska laga för någonting. En uppskattad rätt brukar vara att lägga en bit laxfilé med grönsaker och lite smör i ett foliepaket. Detta serveras tillsammans med färskpotatis och yoghurtsås. Till dessert lagar jag key lime-paj som är härligt sval i sommarvärmen. Vi följer Folkmyndighetens rekommendationer vad gäller corona och ser till att allt från avstånd till hygien efterföljs. Givetvis är vi alltid noggrann då vi hanterar livsmedel våra kockar får exempelvis inte röka, om det inte är e-cigg, exempelvis från cigge. Vi lagar all mat med kärlek.

En bit laxfilé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *