Ett nytt sätt att umgås

De tillställningar som anordnas nu är oftast mindre i storlek än vanligt. Det är helt naturligt med situationen som råder. Alltfler väljer att anordna fester i hemmet istället för att boka in dem på restauranger. Att välja hemmet för en tillställning behöver inte betyda att ni själva ska slita med planering, matlagning och disk. Som cateringföretag tar vi hand om alla detaljer. Det betyder att ni kan njuta och slappna av lika mycket som om ni unnade er ett restaurangbesök. Det mesta som tidigare skedde på restauranger kan faktiskt fixas i hemmet. Det gäller allt från after work till bokträffar. Sätten att umgås har genomgått en förvandling som kanske kommer att bestå. Många läser till exempel mer böcker och att anordna bokträffar är ett bra sätt att umgås i liten skala. läs mer här om du vill ha tips på läsvärda böcker som ni kan läsa och sedan diskutera om på bokträffarna. Till den typen av träffar passar till exempel läckra små sandwichar eller smörgåstårta.

Frukt, bakverk och små sandwichar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *