Vi levererar som vanligt under jul

Har du ett företag eller ska familjen samlas under jul har vi öppet som vanligt och kan leverera våra populära jultallrikar. Nytt för i år är att vi på grund av corona även levererar våra färdiga jultallrikar till mindre sällskap på fem till åtta personer. Vår klassiska jultallrik innehåller skinka, köttbullar, sill, Janssons Frestelse, gravad lax och revbensspjäll. Vi har även tillval för att utöka tallriken med exempelvis kalv- och pressylta, strömming och leverpastej. Såklart kan vi även erbjuda en vegetariskt jultallrik. Vi har även vår normala catering igång som passar till avtackningen, begravningen, firandet av den nyinköpta lägenheten från en mäklare i Vallentuna eller vilken sammankomst det nu gäller.

Tomte som dekorerar julgran

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *