Unna sig på en måndag!

Hej alla vänner!

Har ni härligt väder idag? Det har vi, solen må vara lite blyg men den är där och man känner av värmen trots molnen. Perfekt dag för att arbeta, helt enkelt. Måndagar är aldrig speciellt jobbiga för mig eftersom jag älskar vad jag gör, men jag kan verkligen sympatisera för de som tycker den här dagen är tuff. Det jag gjorde förr, innan jag hade detta företaget var att alltid se till att ha några riktigt roliga planer för måndagen, så att det nästan blev en dag att se fram emot. Det behöver ju inte vara något storslaget, men kanske favoritmiddagen, en afterwork med en bra vän eller bara en riktigt mysig kväll hemma. Det lever kvar lite i mig än, trots att jag kanske inte egentligen har något behov av det längre. Så som idag, idag sitter jag inne på www.kitchentime.se och frossar i deras nyheter. Kommer antagligen köpa hem både det ena och det andra till köket, bara för att det är måndag. Jag älskar verkligen den hemsidan, har handlat där supermycket och det är även därifrån som jag köpt kokböcker ifrån. De har helt enkelt allt för en matlagningstokig som jag. Så jag unnar mig kanske nya knivar, en ny gryta eller varför inte något till bakningen?

Måndag, hörni, gör något härligt idag!

monday

Sommaren startar starkt!

Hej allesammans!

Tar en liten paus från planerandet en stund och tittar in här. Det är mycket på gång just nu kan man lugnt säga, men det är precis så som jag vill ha det. Det är ju sommartider, då är det ju som mest tillställningar och events så jag är ju bara tacksam för att dieter så många som tillåter oss att hjälpa till med maten. Men förutom jobbet så är det mycket på gång med familjen också då mina föräldrar håller på att sälja sitt hus och försöker med hjälp av en fastighetsmäklare falun och borlänge att hitta en lägenhet alternativt ett mindre hus. Så mycket av fritiden läggs hemma hos dem just nu för att hjälpa till och rensa. När man ska flytta till mindre så är det ju mycket förarbete innan själva flytten. Att de sedan är väldigt nostalgiskt lagda förenklar ju inte direkt processen. Så vi får se hur mycket av deras saker som de inte kommer ha plats med blir saker som jag får ta hem och behålla inom familjen. Som sagt, det är mycket just nu, men det är väldans roligt vill jag lova! Hoppas ni också har det bra! 

somm